reede, 24. aprill 2015

TURBAAIA RAJAMINE JA HOOLDAMINE

Minu blogi turbaaedade rajamine ja hooldamine asub sellel aadressil:  
http://kerstiaianduskoolis.tumblr.com/

5 kommentaari:

  1. Mulle meeldib, et tekstis on välja toodud kõik oluline, mida võiks turbaaia kohta teada, enne kui asuda teda ise rajama.
    Meeldis, et turbaaia rajamiseks vajalikud materjalid olid ülesse loetletud, see annab aimu milline töö on ees ootamas ja mis vahendid tuleb ennem soetada. Järgnes üsna üksikasjalik õpetus, kuidas turbapätse laduda ja sinna juurde on lisatud teema kohane fotomaterjal. Koostatud töö tugevuseks ongi praktiliste nõuannete saamine, mis on mitmest erinevast allikast lähtuvalt läbi analüüsitud ja esitatud. Samuti oli väga korralikult koostatud tabel turbaaeda sobivatest taimedest. Välja on toodud turbaaia eelised kui ka puudused, mis on kindlasti abiks otsustamaks turbaaia sobivuse üle valitud kasvukohale. Antud töö oli koostatud põhjalikult ja vastab täielikult nõuetele. Lisada võiks ehk täpsemalt fotodele alla pealkiri ja kasutatud allikas.
    A.Soosaar ME 14-42-M2

    VastaKustuta
  2. Töö on lihtsalt loetav ja loogilise ülesehitusega. Meeldis see, et on ära toodud turbaaia eelised ja puudused. See info võimaldab otsustada, kas ka minu koduaeda võiks selline istutusala tüüp sobida. Eriti meeldis, et suure põhjalikkusega on kirjeldatud turbaaeda sobivaid taimi. Materjali valik on põhjalik ja arvan, et selle teadmise alusel on võimalik turbaaeda rajada küll. Töö kokkuvõttes on huvitav püstitatud küsimus musta lumeroosi sobivuse kohta turbaaeda. Leian, et töö vastab nõuetele ja muudatusi ei vaja.

    VastaKustuta
  3. Ühinen eelkõnelejatega. Meie kogemuse põhjal kasvab lumeroos turbapeenras hästi. Ühes aianduskoooli kollektsiooni turbapeenras kasvab lumeroos juba aastaid.

    VastaKustuta
  4. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  5. Töö on hästi kirjutatud ja loetav. Hästi on välja toodud vajalikud materjalid ning põhjalikult käsitletud plusse ja miinuseid. Selle kokkuvõtte abil on hea otsustada kuhu ja kuidas ning kas üldse rajada endale turbaaed.Materjal on väga põhjalik ning hästi tehtud. Töö on kokkuvõttes abiks rajamisel ning lisatud on ka abiks pildid.

    VastaKustuta